25 feb 2015 06:00

25 feb 2015 06:00

Skotta jämställt

SNÖRÖJNING GÅNGARE OCH CYKLARE

Skövde kommun: Gör som Karlskoga och Umeå och skotta och salta gång- och cykelvägarna före bilvägarna. Det kallas jämställdhet. Denna vinter har snöröjningen varit under all kritik på gång- och cykelbanorna. Och det trots en mild vinter.

Skövde kommun: Gör som Karlskoga och Umeå och skotta och salta gång- och cykelvägarna före bilvägarna. Det kallas jämställdhet. Denna vinter har snöröjningen varit under all kritik på gång- och cykelbanorna. Och det trots en mild vinter.

  • Anette

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.