03 mar 2015 06:00

03 mar 2015 06:00

Inramningen är borta

S:TA BIRGITTA.

På S:ta Birgittas kyrkogård vid Dalvägen har buskage och träd huggits ner som funnits i 45 år. De har varit en inramning av kyrkogården. Nu ser det fruktansvärt ut. En kyrkogård ska ha så lite insyn som möjligt, såväl inifrån som utifrån. Att muren kommer att förlängas förskönar inte kyrkogården, tvärt om.

Mycket observant Skövdebo

På S:ta Birgittas kyrkogård vid Dalvägen har buskage och träd huggits ner som funnits i 45 år. De har varit en inramning av kyrkogården. Nu ser det fruktansvärt ut. En kyrkogård ska ha så lite insyn som möjligt, såväl inifrån som utifrån. Att muren kommer att förlängas förskönar inte kyrkogården, tvärt om.

Mycket observant Skövdebo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.