04 mar 2015 06:00

04 mar 2015 06:00

Personalen "hade inte tid"

SÄRSKILT BOENDE.

Kvällen efter att mamman dog hade personalen på boendet ”inte tid” att ägna sig en timme åt brukaren. Istället hänvisade de till att de kunde ringa polisen – så att de hämtade honom om han mådde dåligt.

De är två personal på sju brukare och har inte ens i detta läge tid en timme? Och detta skall föreställa ett ”boende med särskilt stöd som skall tillgodose alla hans behov oberoende av tidpunkt på dygnet”.

PRO (Sjökvist) skriver sanningen om kommunen.

Christer Bratt

Kvällen efter att mamman dog hade personalen på boendet ”inte tid” att ägna sig en timme åt brukaren. Istället hänvisade de till att de kunde ringa polisen – så att de hämtade honom om han mådde dåligt.

De är två personal på sju brukare och har inte ens i detta läge tid en timme? Och detta skall föreställa ett ”boende med särskilt stöd som skall tillgodose alla hans behov oberoende av tidpunkt på dygnet”.

PRO (Sjökvist) skriver sanningen om kommunen.

Christer Bratt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.