05 mar 2015 06:00

05 mar 2015 06:00

Vi vill inte gå i mörker!

Nu var det dags igen att halva Skultorp är mörkt på tisdagskvällen och man ringer till felanmälan och får reda på att de ska titta på det, men mer händer inte.

För lilla Skultorp är ju inget att bry sig om för det gör ju inget om det är svart ute på kvällar och nätter men hade det varit centrala Skövde då hade det varit lagat på en gång för centrum är viktigare än Skultorp.

Nu får det vara nog. Skövde kommun får se till så att det finns fungerande gatubelysning, och förresten, vad är det för mening med att ringa till er felanmälan när det inte händer något och ingen ser till så att gatubelysningen kommer på.

Nu vill jag ha ett svar ifrån Skövde kommun varför ingen fixade detta fel på gatubelysningen, för det är inte meningen att vi ska gå i mörker här ute i Skultorp. Skärpning Skövde kommun!

Skultorpsbo

För lilla Skultorp är ju inget att bry sig om för det gör ju inget om det är svart ute på kvällar och nätter men hade det varit centrala Skövde då hade det varit lagat på en gång för centrum är viktigare än Skultorp.

Nu får det vara nog. Skövde kommun får se till så att det finns fungerande gatubelysning, och förresten, vad är det för mening med att ringa till er felanmälan när det inte händer något och ingen ser till så att gatubelysningen kommer på.

Nu vill jag ha ett svar ifrån Skövde kommun varför ingen fixade detta fel på gatubelysningen, för det är inte meningen att vi ska gå i mörker här ute i Skultorp. Skärpning Skövde kommun!

Skultorpsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.