09 mar 2015 06:00

09 mar 2015 06:00

Mer information behövs

BUSSLINJE 8.

Jag tycker absolut att det ska gå bussar till vårt fina berg Billingen så att även personer utan bil kan ta sig dit.

Däremot tror jag det behövs mer information och marknadsföring om att dessa bussar finns. Låt dem gärna gå två gånger i timmen på kvällstid och helger och visa gärna på bussen på något sätt att den går till Billingen. Sätt på någon rolig skylt eller liknande så att den syns.

Visst går bussarna till berget tomma ibland men om vi ska vara ärliga så är det ju många bussar i stan som indirekt betalas av skattebetalarna eftersom politikerna har bestämt att ungdomar inte ska gå i skolan där man bor. Ett exempel är att man lägger ner skolor i Ryd och bussar dem in till stan och självklart är det fullt på dessa bussar.

Friskvård åt alla!

Däremot tror jag det behövs mer information och marknadsföring om att dessa bussar finns. Låt dem gärna gå två gånger i timmen på kvällstid och helger och visa gärna på bussen på något sätt att den går till Billingen. Sätt på någon rolig skylt eller liknande så att den syns.

Visst går bussarna till berget tomma ibland men om vi ska vara ärliga så är det ju många bussar i stan som indirekt betalas av skattebetalarna eftersom politikerna har bestämt att ungdomar inte ska gå i skolan där man bor. Ett exempel är att man lägger ner skolor i Ryd och bussar dem in till stan och självklart är det fullt på dessa bussar.

Friskvård åt alla!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.