10 mar 2015 06:00

10 mar 2015 06:00

Vi fortsätter dansa

VALHALL.

Till ”Dansant” SLA 7/3. Du välkomnar mig att besöka Tidaholm, Skara, Falköping och Tibro.

Det är inget nytt för mig. Jag skulle vilja påstå att jag besöker dessa parker oftare än vad du gör. Ganska regelbundet i 15 år. Dansen på Valhall är bara i sin linda. Vi kommer att fortsätta med dessa danser, trivsel, god samvaro och bra orkestrar.

I Skövde ligger Resecentrum nära till Valhall där busslinjer går till närliggande städer. Bilparkering finns på Modeparkeringen och Sandtorget. Folkparkerna kan inte mätas med Valhall med sin fina interiör.

Danskungen

Väl mött på Valhall!

Det är inget nytt för mig. Jag skulle vilja påstå att jag besöker dessa parker oftare än vad du gör. Ganska regelbundet i 15 år. Dansen på Valhall är bara i sin linda. Vi kommer att fortsätta med dessa danser, trivsel, god samvaro och bra orkestrar.

I Skövde ligger Resecentrum nära till Valhall där busslinjer går till närliggande städer. Bilparkering finns på Modeparkeringen och Sandtorget. Folkparkerna kan inte mätas med Valhall med sin fina interiör.

Danskungen

Väl mött på Valhall!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.