12 mar 2015 06:00

12 mar 2015 06:00

Flaskor som leksaker

FARLIGT.

Jag var inne i rastgården som vi har i en skogsdunge mellan radhuskvarteren här i S Ryd. När jag gick runt och fotograferade hundarna som lekte, fick jag se något som blänkte en bit bort och min nyfikenhet fick mig att gå fram och titta. Till min förvåning fick jag se vad det var, en urdrucken vodkaflaska, och den hade barnen lekt med, för det såg man på hur de lagt blommor bredvid. Samtidigt slog mig tanken; jag hittade en vodkaflaska i söndags också men den var halvfull. Var flaskan halvfull som barnen lekte med också? Kanske var det barnen som hällt ut innehållet!

Nej, skärpning! När du är på väg till festen/krogen så släng dina flaskor där de ska slängas.

Kalle Å.

Jag var inne i rastgården som vi har i en skogsdunge mellan radhuskvarteren här i S Ryd. När jag gick runt och fotograferade hundarna som lekte, fick jag se något som blänkte en bit bort och min nyfikenhet fick mig att gå fram och titta. Till min förvåning fick jag se vad det var, en urdrucken vodkaflaska, och den hade barnen lekt med, för det såg man på hur de lagt blommor bredvid. Samtidigt slog mig tanken; jag hittade en vodkaflaska i söndags också men den var halvfull. Var flaskan halvfull som barnen lekte med också? Kanske var det barnen som hällt ut innehållet!

Nej, skärpning! När du är på väg till festen/krogen så släng dina flaskor där de ska slängas.

Kalle Å.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.