12 mar 2015 06:00

12 mar 2015 06:00

Gungorna stals

BORTA.

Vi håller på att flytta från ett hus där vi har trivts i många år, och där våra barn har bott sen de kom hem från BB. Vi flyttar inte för att vi vill det utan för att huset ska rivas. Det är ganska jobbigt för barnen.

Vi har i det längsta låtit gungor och uteleksaker vara kvar så att de kan ha roligt medan vi vuxna packar och sorterar. Därför blev vi ledsna när både gungställningen, gungan i eken och grävskopan ur sandlådan var borta på morgonen 7/3.

Om dina grannar ser att du i helgen har satt upp en grön och röd gungställning med två röda gungor och en dubbelgunga utan sitsar vet de att du är en tjuv. Den färgkombinationen är inte original från Hörby bruk. Och vi tycker synd om dina barn om de läser detta.

Familjen B

(redaktionen har våra kontaktuppgifter)

Vi håller på att flytta från ett hus där vi har trivts i många år, och där våra barn har bott sen de kom hem från BB. Vi flyttar inte för att vi vill det utan för att huset ska rivas. Det är ganska jobbigt för barnen.

Vi har i det längsta låtit gungor och uteleksaker vara kvar så att de kan ha roligt medan vi vuxna packar och sorterar. Därför blev vi ledsna när både gungställningen, gungan i eken och grävskopan ur sandlådan var borta på morgonen 7/3.

Om dina grannar ser att du i helgen har satt upp en grön och röd gungställning med två röda gungor och en dubbelgunga utan sitsar vet de att du är en tjuv. Den färgkombinationen är inte original från Hörby bruk. Och vi tycker synd om dina barn om de läser detta.

Familjen B

(redaktionen har våra kontaktuppgifter)

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.