14 mar 2015 06:00

14 mar 2015 06:00

Fadäserna inom kommunen

FÖDELSEDAGSFIRANDE.

Så har då Skövde kommun gjort ett privat 50-årsfirande till en kommunal angelägenhet. Hur i hela friden diskuterar en kommundirektör när han får det till ett kommunalt ansvar?

Nu har ju Katarina Jonsson insett att det är en privat uppvaktning och beslutat betala själv. Det är självklart att Katarina skall betala sina egna fester, utan kommunal inblandning. Annonsen får hon väl själv betala, hoppas jag att revisorerna kommer fram till.

Annars får väl kommundirektören betala själv, för en sådan dundertabbe skall inte vi skattebetalare stå för. Annonsen är ingen marknadsföring för kommunen. Att kommundirektören inte förstår skillnaden mellan kommunal och privat fest är illa. Det kanske är dags att börja fundera, är jag rätt person, med tanke på omdömet?

Bengt Sjökvist

Nu har ju Katarina Jonsson insett att det är en privat uppvaktning och beslutat betala själv. Det är självklart att Katarina skall betala sina egna fester, utan kommunal inblandning. Annonsen får hon väl själv betala, hoppas jag att revisorerna kommer fram till.

Annars får väl kommundirektören betala själv, för en sådan dundertabbe skall inte vi skattebetalare stå för. Annonsen är ingen marknadsföring för kommunen. Att kommundirektören inte förstår skillnaden mellan kommunal och privat fest är illa. Det kanske är dags att börja fundera, är jag rätt person, med tanke på omdömet?

Bengt Sjökvist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.