17 mar 2015 06:00

17 mar 2015 06:00

Bra att visa uppskattning

FÖDELSEDAGSFIRANDE.

Jag var i Stadshuset nu i fredags och firade Katarina Jonsson, kommunstyrelsens ordförande, som fyller 50 år. Det rådde en mycket trevlig atmosfär och man såg att de som var där verkligen trivdes med att vara där. Och nya kontakter knöts vilket på sikt kommer att gynna vår kommun.

Sådana tillställningar för våra kommunpolitiker som fyller ”jämnt” tycker jag att vi skattebetalare ska stå för – och det utan att vi gnäller för det! Genom det visar vi nämligen vår uppskattning för vad de gör för oss.

Jag tror på samhällen där man visar varandra uppskattning, där man hellre ser det goda hos varandra och inte det onda. När man får uppskattning då gläds man och man får också kraft att fortsätta med det goda man gör.

Grattis på din födelsedag, Katarina!

Benny Sikter

Jag var i Stadshuset nu i fredags och firade Katarina Jonsson, kommunstyrelsens ordförande, som fyller 50 år. Det rådde en mycket trevlig atmosfär och man såg att de som var där verkligen trivdes med att vara där. Och nya kontakter knöts vilket på sikt kommer att gynna vår kommun.

Sådana tillställningar för våra kommunpolitiker som fyller ”jämnt” tycker jag att vi skattebetalare ska stå för – och det utan att vi gnäller för det! Genom det visar vi nämligen vår uppskattning för vad de gör för oss.

Jag tror på samhällen där man visar varandra uppskattning, där man hellre ser det goda hos varandra och inte det onda. När man får uppskattning då gläds man och man får också kraft att fortsätta med det goda man gör.

Grattis på din födelsedag, Katarina!

Benny Sikter

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.