17 mar 2015 06:00

17 mar 2015 06:00

Fantastiska ungdomar

MÄSSA.

Vilka fantastiska ungdomar som visade upp sin företagsamhet på mässan ”Ung Företagsamhet” i Arenan i Skövde! Glada, trevliga och tillmötesgående representanter även om man inte handlade. De gjorde verkligen sitt allra bästa för att framhålla sina produkters förtjänster. Deras handledare skall känna sig mycket nöjda med sin handledning och att eleverna följt deras råd. Men varför annonseras det inte bättre?

Jag önskar alla utställare all lycka till i framtiden.

Besökare

Vilka fantastiska ungdomar som visade upp sin företagsamhet på mässan ”Ung Företagsamhet” i Arenan i Skövde! Glada, trevliga och tillmötesgående representanter även om man inte handlade. De gjorde verkligen sitt allra bästa för att framhålla sina produkters förtjänster. Deras handledare skall känna sig mycket nöjda med sin handledning och att eleverna följt deras råd. Men varför annonseras det inte bättre?

Jag önskar alla utställare all lycka till i framtiden.

Besökare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.