18 mar 2015 06:00

18 mar 2015 06:00

Alliansen som spräcktes

KARLSBORG.

I samband med valrörelsen så drev Moderaterna i Karlsborg (läs Bo Waller) på för att Alliansen skulle bestå och inget av de fyra partierna skulle gå ihop med något annat parti, och man lär ha signerat en överenskommelse. Några månader senare skulle kommunen välja ledamöter i nämnderna. Nu nås man av information, att just samma person då helt ändrat uppfattning och han och partiet övergav både den tidigare överenskommelsen och Alliansen.

Var det så Alliansen i Karlsborg spräcktes?

Undrande kommunal KD-väljare

I samband med valrörelsen så drev Moderaterna i Karlsborg (läs Bo Waller) på för att Alliansen skulle bestå och inget av de fyra partierna skulle gå ihop med något annat parti, och man lär ha signerat en överenskommelse. Några månader senare skulle kommunen välja ledamöter i nämnderna. Nu nås man av information, att just samma person då helt ändrat uppfattning och han och partiet övergav både den tidigare överenskommelsen och Alliansen.

Var det så Alliansen i Karlsborg spräcktes?

Undrande kommunal KD-väljare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.