20 mar 2015 06:00

20 mar 2015 06:00

A-kassan viktig fråga

VÅRPROPOSITIONEN.

Socialdemokraterna gick till val på bland annat en förbättrad A-kassa för den stackaren som är mellan två jobb. 80 procent för den som tjänade 25 000 kronor i månaden under hela tiden utlovades. Vi IF Metallare var väldigt stora förlorare under finanskrisen och borgerligheten så detta är en viktig fråga om det kommer en kris igen.

Tänk om vi kunde förlitat oss på en riktig S-regering istället för att borgarna ska ha att säga till om i vårproppen!

IF Metall Östra Skaraborg

Socialdemokraterna gick till val på bland annat en förbättrad A-kassa för den stackaren som är mellan två jobb. 80 procent för den som tjänade 25 000 kronor i månaden under hela tiden utlovades. Vi IF Metallare var väldigt stora förlorare under finanskrisen och borgerligheten så detta är en viktig fråga om det kommer en kris igen.

Tänk om vi kunde förlitat oss på en riktig S-regering istället för att borgarna ska ha att säga till om i vårproppen!

IF Metall Östra Skaraborg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.