20 mar 2015 06:01

20 mar 2015 06:01

Ett av de farligaste vapnen på jorden

TANKAR.

Efter slutet av andra världskriget började världen tänka på ett helt annorlunda sätt som var långt bort från att kriga med vapen. Att invadera människors tankar. Att vandalisera landet utan en kula. Det är så här moderna krig ser ut.

Jag tror att påverkan av människornas tankar är farligare än det vapen som skjuter och dödar. Människans tankar är den saken som gör att människan dödar en annan person. Det här är vad nazisterna gjorde i det andra världskriget. Hitler påverkade deras tankar i många olika situationer och fick dem att döda och begå ohyggliga aktioner. I vår tid är det mycket lättare att påverka människornas tankar, för att det finns många olika källor av information.

De största makterna i världen som kontrollerar det farligaste vapnet visar, säger, gör och förklarar allt som de vill visa och få andra att förstå. Jag tror inte på allt som jag ser eller hör på tv t.ex., för att ibland är de som visar nyheterna jäviga med gruppen som är offret eller tvärtom. Tv är ett vapen som har två vassa sidor. En sida som är bra och visar vad som händer, men den andra sidan skapar flera problem på jorden. Så man måste tänka mycket, lyssna och se från olika perspektiv och sen kan man bestämma sig för vad sanningen är.

Vi måste sluta vara blinda personer som bara tror på vad vi ser utan att tänka. Vi måste börja se sanningen genom att läsa, lyssna och se från olika källor. Vi måste börja leta efter rättvisan i världen. Så vapnet är inte bara den saken som skjuter. Vapnet kan vara mer effektivt än så. Det farligaste vapnet är det vapnet som skjuter tankar och dödar miljarder på en sekund.

Mohammed Agha

Efter slutet av andra världskriget började världen tänka på ett helt annorlunda sätt som var långt bort från att kriga med vapen. Att invadera människors tankar. Att vandalisera landet utan en kula. Det är så här moderna krig ser ut.

Jag tror att påverkan av människornas tankar är farligare än det vapen som skjuter och dödar. Människans tankar är den saken som gör att människan dödar en annan person. Det här är vad nazisterna gjorde i det andra världskriget. Hitler påverkade deras tankar i många olika situationer och fick dem att döda och begå ohyggliga aktioner. I vår tid är det mycket lättare att påverka människornas tankar, för att det finns många olika källor av information.

De största makterna i världen som kontrollerar det farligaste vapnet visar, säger, gör och förklarar allt som de vill visa och få andra att förstå. Jag tror inte på allt som jag ser eller hör på tv t.ex., för att ibland är de som visar nyheterna jäviga med gruppen som är offret eller tvärtom. Tv är ett vapen som har två vassa sidor. En sida som är bra och visar vad som händer, men den andra sidan skapar flera problem på jorden. Så man måste tänka mycket, lyssna och se från olika perspektiv och sen kan man bestämma sig för vad sanningen är.

Vi måste sluta vara blinda personer som bara tror på vad vi ser utan att tänka. Vi måste börja se sanningen genom att läsa, lyssna och se från olika källor. Vi måste börja leta efter rättvisan i världen. Så vapnet är inte bara den saken som skjuter. Vapnet kan vara mer effektivt än så. Det farligaste vapnet är det vapnet som skjuter tankar och dödar miljarder på en sekund.

Mohammed Agha

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.