20 mar 2015 06:00

20 mar 2015 06:00

Inte bara ros

SKÖVDEBOSTÄDER.

Angående insändaren om Skövdebostäder i SLA 19/3.

Det var samma för mig, grannar som störde på nätterna och en hund som skällde när någon gick förbi. Det enda svar man fick var att ingen mer har klagat, men när jag frågade så fanns det en till. Men det blev så att jag fick flytta.

När jag för andra gången fick störande grannar så fick jag nog. Skövdebostäders sätt att hantera störande grannar måste vara som så att de får bo kvar för om de flyttar dem till en annan av sina lägenheter så stör de lika mycket på nytt ställe.

Nej, AB Skövdebostäder är inte bara ros, det finns en del ris med.

Britt Tegneryd

Angående insändaren om Skövdebostäder i SLA 19/3.

Det var samma för mig, grannar som störde på nätterna och en hund som skällde när någon gick förbi. Det enda svar man fick var att ingen mer har klagat, men när jag frågade så fanns det en till. Men det blev så att jag fick flytta.

När jag för andra gången fick störande grannar så fick jag nog. Skövdebostäders sätt att hantera störande grannar måste vara som så att de får bo kvar för om de flyttar dem till en annan av sina lägenheter så stör de lika mycket på nytt ställe.

Nej, AB Skövdebostäder är inte bara ros, det finns en del ris med.

Britt Tegneryd

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.