21 mar 2015 06:00

21 mar 2015 06:00

Känner igen mig

SKÖVDEBOSTÄDER.

Angående insändare 19/3. Jag känner igen mig i din situation. Bodde tidigare i en av Skövdebostäders lägenheter och hade grannar med hundar som skällde dygnet runt och grannar som väsnades på ena eller andra sättet. Kände precis som du att det var jag som fick flytta på mig. Efter flera påtryckningar till Skövdebostäder och deras flata försök slutade det med att jag flyttade. Min förhoppning är att slippa Skövdebostäder framöver.

Utflyttad

Angående insändare 19/3. Jag känner igen mig i din situation. Bodde tidigare i en av Skövdebostäders lägenheter och hade grannar med hundar som skällde dygnet runt och grannar som väsnades på ena eller andra sättet. Kände precis som du att det var jag som fick flytta på mig. Efter flera påtryckningar till Skövdebostäder och deras flata försök slutade det med att jag flyttade. Min förhoppning är att slippa Skövdebostäder framöver.

Utflyttad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.