26 mar 2015 06:00

26 mar 2015 06:00

Måste det hända en olycka först?

TIDAN

Arnold Karlens insändare om det gamla mejeriet i Tidan är verkligen berättigad.

Det är fruktansvärt att se den helt förfallna byggnaden men även den skräpiga tomten. Denna byggnad med sönderslagna fönster och dörrar kan locka barn att gå in i det gamla rucklet, vilket måste vara förenat med livsfara.

Har ingen tjänsteman/-kvinna från Mös reagerat när ni åkt förbi eländet? Om en privat skötsam företagare var ägare till det gamla rucklet skulle ett vite med föreläggande om rivning varit utdömt för länge sedan. Då det tydligen inte finns någon ägare med ansvar får det inte bli en anledning till att inget händer. Ansvariga i kommunen måste omgående se till att eländet rivs, eller måste det hända en olycka innan något görs? Det är fruktansvärt att se eländet år efter år utan att något händer.

Arne Karlsson

Flistad

Arnold Karlens insändare om det gamla mejeriet i Tidan är verkligen berättigad.

Det är fruktansvärt att se den helt förfallna byggnaden men även den skräpiga tomten. Denna byggnad med sönderslagna fönster och dörrar kan locka barn att gå in i det gamla rucklet, vilket måste vara förenat med livsfara.

Har ingen tjänsteman/-kvinna från Mös reagerat när ni åkt förbi eländet? Om en privat skötsam företagare var ägare till det gamla rucklet skulle ett vite med föreläggande om rivning varit utdömt för länge sedan. Då det tydligen inte finns någon ägare med ansvar får det inte bli en anledning till att inget händer. Ansvariga i kommunen måste omgående se till att eländet rivs, eller måste det hända en olycka innan något görs? Det är fruktansvärt att se eländet år efter år utan att något händer.

Arne Karlsson

Flistad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.