09 apr 2015 06:00

09 apr 2015 06:00

Hoppas ni står för vad ni lovat

ÄLDREOMSORGEN.

Trygghet. Hoppas vår omsorgsnämnd står för vad de har lovat som framgår i insändaren SLA den 2 april, att ej försämra vården. Till exempel ta bort nattpersonalen i våra servicehus. Det måste ju vara bättre att ha fast personal som finns till hands omedelbart, om de gamla drabbas av hjärtinfarkt, stroke eller något annan svår sjukdom under natten. Skall de få vänta på personal utifrån kan det ju gälla liv eller död. Den nattpersonal vi har nu gör ett utmärkt jobb, och skapar en trygghet för oss äldre.

Politikerna borde också vara på plats och ta kontakt med boende och deras anhöriga för att höra hur vi vill ha det. Man blir faktiskt inte senil den dag man fyller pension. Många 100-åringar är klara i huvudet, och har dessutom livserfarenhet.

Orolig gamling

Politikerna borde också vara på plats och ta kontakt med boende och deras anhöriga för att höra hur vi vill ha det. Man blir faktiskt inte senil den dag man fyller pension. Många 100-åringar är klara i huvudet, och har dessutom livserfarenhet.

Orolig gamling

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.