10 apr 2015 06:00

10 apr 2015 06:00

Fågelinvasion

SKULTORP

Jag bor på Sverkilsområdet i Skultorp och är trött på att ständigt få tvätta bilen samt husfasaden från fågelbajs. Främst kajor och skator finns i stor omfattning och väsnas dessutom alldeles oerhört tidvis på dygnet. Skulle se fram emot om kommunens skytt sköt av en stor del av fågelflocken!

Husägare

Jag bor på Sverkilsområdet i Skultorp och är trött på att ständigt få tvätta bilen samt husfasaden från fågelbajs. Främst kajor och skator finns i stor omfattning och väsnas dessutom alldeles oerhört tidvis på dygnet. Skulle se fram emot om kommunens skytt sköt av en stor del av fågelflocken!

Husägare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.