15 apr 2015 06:00

15 apr 2015 06:00

Lotta om semestern

VÅRDEN

Läser om sjuksköterskornas situation i SLA. Kommer att tänka på diverse olika arbetsgrupper, framför allt på ett otroligt missunnat och bortglömt jobb; bondens. När får han 5 000 kronor för att han flyttar på sin semester eftersom skörden är rekordtidig? När får han 5 000 för att han går in och lagar en trasig foderanläggning som går sönder på dennes semester?

Nej nu får det vara bra. All heder till syrrorna och deras jobb. Men det borde alla förstå att det inte går att ta semester samtidigt. Kan man inte komma överens om när var och hur så får man väl lotta. Att man ibland får flytta semestern borde vara lagstiftat.

Fredrik G

Läser om sjuksköterskornas situation i SLA. Kommer att tänka på diverse olika arbetsgrupper, framför allt på ett otroligt missunnat och bortglömt jobb; bondens. När får han 5 000 kronor för att han flyttar på sin semester eftersom skörden är rekordtidig? När får han 5 000 för att han går in och lagar en trasig foderanläggning som går sönder på dennes semester?

Nej nu får det vara bra. All heder till syrrorna och deras jobb. Men det borde alla förstå att det inte går att ta semester samtidigt. Kan man inte komma överens om när var och hur så får man väl lotta. Att man ibland får flytta semestern borde vara lagstiftat.

Fredrik G

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.