16 apr 2015 06:00

16 apr 2015 06:00

Angående fastighetsaffärer i Karlsborg

KARLSBORG

Fler frågor. Den 4 april skrev Inger Larsson (FP) tillsammans med Catarina Davidsson (C) en insändare i SLA med rubriken Två män som styr. Den ene av dessa lär heta Rolf Andersson (M).

I fredagens SLA (10/4) kunde vi läsa att samma Inger Larsson på kommunens möte i fullmäktige inte deltog i ett beslut om att köpa in en fastighet på Alstigen. Hon ville bland annat veta varför inte något av våra kommunalråd visste om att inköp skulle till, de fick läsa om det i tidningen. Hon frågar också vem som hade satt priset och om fastigheten värderats av någon oberoende. En ledamot från C reserverade sig mot inköpet. Bra jobbat Inger!

Men det finns kanske fler frågor som behöver besvaras av något eller flera av allianspartierna, för det verkar som det jäser i leden, kanske blir det Inger som får skriva igen ....

En tidigare insändare undertecknad Undrande kommunal KD-väljare, undrade hur det gick till när alliansen i Karlsborg sprack. Är det sant som sägs att en moderat (läs Bo Waller) först såg till att alla allianspartier skrev under att ingen skulle lämna alliansen, men att det sen var samma person som några månader senare meddelade att M själva skulle lämna alliansen.

Till KD-väljarens fråga skulle man nu kunna lägga ytterligare en fråga, på tal om att två män styr. Är det sant som sägs att moderaterna Andersson och Waller även agerat när inköpet av fastigheten på Alstigen skulle ske, den ene tydligen i bostadsbolaget och den andre i sociala nämnden?

Tidningsläsare med SLA

I fredagens SLA (10/4) kunde vi läsa att samma Inger Larsson på kommunens möte i fullmäktige inte deltog i ett beslut om att köpa in en fastighet på Alstigen. Hon ville bland annat veta varför inte något av våra kommunalråd visste om att inköp skulle till, de fick läsa om det i tidningen. Hon frågar också vem som hade satt priset och om fastigheten värderats av någon oberoende. En ledamot från C reserverade sig mot inköpet. Bra jobbat Inger!

Men det finns kanske fler frågor som behöver besvaras av något eller flera av allianspartierna, för det verkar som det jäser i leden, kanske blir det Inger som får skriva igen ....

En tidigare insändare undertecknad Undrande kommunal KD-väljare, undrade hur det gick till när alliansen i Karlsborg sprack. Är det sant som sägs att en moderat (läs Bo Waller) först såg till att alla allianspartier skrev under att ingen skulle lämna alliansen, men att det sen var samma person som några månader senare meddelade att M själva skulle lämna alliansen.

Till KD-väljarens fråga skulle man nu kunna lägga ytterligare en fråga, på tal om att två män styr. Är det sant som sägs att moderaterna Andersson och Waller även agerat när inköpet av fastigheten på Alstigen skulle ske, den ene tydligen i bostadsbolaget och den andre i sociala nämnden?

Tidningsläsare med SLA

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.