16 apr 2015 06:00

16 apr 2015 06:00

Torftigt i rondellen

KARLSBORG

Har en tid funderat över utseendet i Södra Skogens rondell. Som det ser ut nu finns några små buskar planterade som om flera år ska växa till sig. Tycker det ser torftigt ut och ingen vacker syn, vare sig för oss i Karlsborg, hitresande eller de som passerar.

Ett förslag vore att ha Götiska valvet med belysning placerat i rondellen. En annan tanke gäller ”Lejonpinken”. Den var förr belyst med olika färger och väldigt vacker kvälls- och nattetid. Kanske ingen större kostnad att åtgärda för Karlsborgs kommun? Kostnad av utsmyckning i rondellen blir en större utmaning, men kanske tål att fundera på.

Jackie

Har en tid funderat över utseendet i Södra Skogens rondell. Som det ser ut nu finns några små buskar planterade som om flera år ska växa till sig. Tycker det ser torftigt ut och ingen vacker syn, vare sig för oss i Karlsborg, hitresande eller de som passerar.

Ett förslag vore att ha Götiska valvet med belysning placerat i rondellen. En annan tanke gäller ”Lejonpinken”. Den var förr belyst med olika färger och väldigt vacker kvälls- och nattetid. Kanske ingen större kostnad att åtgärda för Karlsborgs kommun? Kostnad av utsmyckning i rondellen blir en större utmaning, men kanske tål att fundera på.

Jackie

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.