17 apr 2015 06:00

17 apr 2015 06:00

Var finns omtanken?

TÄVLINGSMENTALITET

Tack, Anders Wiberg för din insändare (SLA 15/4) om all tävlingsmentalitet vad gäller jobb, och i media. Angående tv så är det fokus på deckare, mord, kidnappning och allt annat elände. Tydligen tycker de att det inte finns tillräckligt av det i världen. Var finns omtanke och samarbete? Det säljer tydligen inte.

Anne-Sofie Johansson

Tack, Anders Wiberg för din insändare (SLA 15/4) om all tävlingsmentalitet vad gäller jobb, och i media. Angående tv så är det fokus på deckare, mord, kidnappning och allt annat elände. Tydligen tycker de att det inte finns tillräckligt av det i världen. Var finns omtanke och samarbete? Det säljer tydligen inte.

Anne-Sofie Johansson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.