18 apr 2015 06:00

18 apr 2015 06:00

Bygg bostadsrätter vid Aspö

SKÖVDEBOSTÄDER.

När det nu byggs nya hus ute vid Aspö, varför inte låta några utav dem bli bostadsrätter? Då är det ju upp till var och en att bestämma vad de vill ha, och ingen behöver bli orolig för att inte kunna köpa loss den lägenhet som man nu bor i. Det är väl demokratiskt, eller?

Alf Axelsson

När det nu byggs nya hus ute vid Aspö, varför inte låta några utav dem bli bostadsrätter? Då är det ju upp till var och en att bestämma vad de vill ha, och ingen behöver bli orolig för att inte kunna köpa loss den lägenhet som man nu bor i. Det är väl demokratiskt, eller?

Alf Axelsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.