20 apr 2015 06:00

20 apr 2015 06:00

Hur har ni tänkt?

SKÖVDEBOSTÄDER

Bostadsrätter i Skövdebostäder? Vi undrar hur man tänker (om man tänkt).

När man startar sitt arbetsliv och flyttar hemifrån bör man få chanser till en lägenhet med rimlig kostnad och då är väl inte bostadsrätt första alternativet. Intresse för villa eller bostadsrätt kommer ju när man varit ute i arbetslivet några år och bildar familj.

Sedan har vi gruppen 50–70 år som säljer villa och bostadsrätt. De vill använda pengarna, till resor eller en extra guldkant, så länge de kan, så även de behöver en lägenhet utan att köpa, men unnar sig nog lägenheter med bra standard, till exempel Käpplunda Gränd.

Sedan har vi alla de som inte har möjlighet att köpa av olika skäl som behöver hyresrätter.

Gärna att procenten för Skövdebostäder höjs rejält då det är brist på lägenheter i Skövde.

Nöjda 60+ hyresgäster

När man startar sitt arbetsliv och flyttar hemifrån bör man få chanser till en lägenhet med rimlig kostnad och då är väl inte bostadsrätt första alternativet. Intresse för villa eller bostadsrätt kommer ju när man varit ute i arbetslivet några år och bildar familj.

Sedan har vi gruppen 50–70 år som säljer villa och bostadsrätt. De vill använda pengarna, till resor eller en extra guldkant, så länge de kan, så även de behöver en lägenhet utan att köpa, men unnar sig nog lägenheter med bra standard, till exempel Käpplunda Gränd.

Sedan har vi alla de som inte har möjlighet att köpa av olika skäl som behöver hyresrätter.

Gärna att procenten för Skövdebostäder höjs rejält då det är brist på lägenheter i Skövde.

Nöjda 60+ hyresgäster

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.