20 apr 2015 06:00

22 apr 2015 14:47

Lång väntan på inglasning

SKÖVDEBOSTÄDER

Är hyresgäst hos Skövdebostäder och nöjd med mitt boende. Men jag undrar varför det ska ta sådan tid att få inglasning. Har varit i kontakt med ansvarig men får till svar att det ligger hos byggnadsnämnden. Undrar hur lång tid det ska ta, jag vet fler med mig som väntat i över ett år. Förut har det inte tagit sådan tid, hade inglasning i förra lägenheten och då tog det inte mer än cirka tre månader.

Hoppas någon kan ge ett bra svar.

Annars nöjd hyresgäst

Är hyresgäst hos Skövdebostäder och nöjd med mitt boende. Men jag undrar varför det ska ta sådan tid att få inglasning. Har varit i kontakt med ansvarig men får till svar att det ligger hos byggnadsnämnden. Undrar hur lång tid det ska ta, jag vet fler med mig som väntat i över ett år. Förut har det inte tagit sådan tid, hade inglasning i förra lägenheten och då tog det inte mer än cirka tre månader.

Hoppas någon kan ge ett bra svar.

Annars nöjd hyresgäst

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.