22 apr 2015 06:00

22 apr 2015 06:00

Borde lyssna på de boende

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR.

Vill först och främst säga att jag håller till 100 procent med ”Förargad hyresgäst” (SLA 18/4) angående förhållandena på detta område.

Jag har tidigt fått lära mig att en styrelse i ett bostadsområde skall lyssna på de boendes önskemål och försöka gå dessa till mötes. Men så har inte skett. Här beslutar styrelsen först vad som ska ske, därefter får vi boende reda på att saker och ting är utförda, utan en chans för oss att säga vad vi tycker.

Jag säger som föregående talare: Ni i styrelsen bör ta ert ansvar och avgå då ni inte är betrodda längre!

Ännu en förargad hyresgäst

Jag har tidigt fått lära mig att en styrelse i ett bostadsområde skall lyssna på de boendes önskemål och försöka gå dessa till mötes. Men så har inte skett. Här beslutar styrelsen först vad som ska ske, därefter får vi boende reda på att saker och ting är utförda, utan en chans för oss att säga vad vi tycker.

Jag säger som föregående talare: Ni i styrelsen bör ta ert ansvar och avgå då ni inte är betrodda längre!

Ännu en förargad hyresgäst

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.