22 apr 2015 06:00

22 apr 2015 06:00

Förbjud mobilerna!

BUSSTRAFIK.

Åker mycket buss, både tätort och landsbygd. Det jag ser dagligen gör mig orolig över säkerheten för oss passagerare då många av era busschaufförer mer eller mindre håller på med sina mobiltelefoner hela tiden. De skickar sms, samtalar ...

Nobina, ni har ett stort ansvar i den här säkerhetsfrågan. Snart händer en olycka på grund av dålig uppmärksamhet från chauffören, detta är inte hållbart. Förbjud telefonerna under arbetstid så blir det en säkrare transport för oss passagerare. Busschaufförerna kan sköta sina privata samtal, sms och mejl mm på icke arbetstid, som vi andra får göra.

Omnibus

Åker mycket buss, både tätort och landsbygd. Det jag ser dagligen gör mig orolig över säkerheten för oss passagerare då många av era busschaufförer mer eller mindre håller på med sina mobiltelefoner hela tiden. De skickar sms, samtalar ...

Nobina, ni har ett stort ansvar i den här säkerhetsfrågan. Snart händer en olycka på grund av dålig uppmärksamhet från chauffören, detta är inte hållbart. Förbjud telefonerna under arbetstid så blir det en säkrare transport för oss passagerare. Busschaufförerna kan sköta sina privata samtal, sms och mejl mm på icke arbetstid, som vi andra får göra.

Omnibus

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.