30 apr 2015 06:00

30 apr 2015 06:00

Ingen parfym på vårdcentralerna tack!

ALLERGI.

Astmaanfall. Nu får det vara nog! För det är väl meningen att alla ska kunna gå till Norrmalms/Billingens vårdcentral utan att mötas av en rejäl parfymlukt och det är väl inte meningen att man ska få ett astmaanfall bara för att man går till sin vårdcentral?

Nu är det dags att ta till rejäla åtgärder för man behöver inte ta på sig en flaska parfym för att besöka sin vårdcentral utan det räcker med att använda tvål och vatten. Det står på alla kallelser man får till vården att man inte ska ha parfymer på sig utan tänka på allergikerna. Så nästa gång jag kommer till vårdcentralen så vill jag slippa behöva ställa mig ute på gården i kylan bara för att andra ska ha parfym på sig.

Vad tänker ansvariga på vårdcentralerna göra åt detta med parfymerna?

Parfymallergiker

Nu är det dags att ta till rejäla åtgärder för man behöver inte ta på sig en flaska parfym för att besöka sin vårdcentral utan det räcker med att använda tvål och vatten. Det står på alla kallelser man får till vården att man inte ska ha parfymer på sig utan tänka på allergikerna. Så nästa gång jag kommer till vårdcentralen så vill jag slippa behöva ställa mig ute på gården i kylan bara för att andra ska ha parfym på sig.

Vad tänker ansvariga på vårdcentralerna göra åt detta med parfymerna?

Parfymallergiker

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.