30 apr 2015 06:00

30 apr 2015 06:00

Varför inget meddelande?

NÄRHÄLSAN.

Jag har alltid litat på vårdcentralen men just denna dag hände något som jag inte alls blev nöjd med. Jag hade tid hos sjukgymnasten och gick dit. När jag kom dit meddelades att personen var sjuk och jag fick gå hem i ogjort ärende. Om nu personen var sjuk varför fick jag inte meddelande hem?

Patienten

Jag har alltid litat på vårdcentralen men just denna dag hände något som jag inte alls blev nöjd med. Jag hade tid hos sjukgymnasten och gick dit. När jag kom dit meddelades att personen var sjuk och jag fick gå hem i ogjort ärende. Om nu personen var sjuk varför fick jag inte meddelande hem?

Patienten

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.