02 maj 2015 06:00

02 maj 2015 06:00

Delegera funkar inte

INGLASNING

Nu har det hänt igen. En insändare angående inglasning av balkonger. Tidigt i höstas mynnade en insändare ut i en artikel. I denna stod att vem som helst närsomhelst kan lämna in en beställning. Ansvarig på Skövdebostäder sa även att inglasningarna snart skulle återupptas. Kanske är det dags för Dan Sandén själv att ta tag i detta. Delegera funkar ju helt uppenbart inte!

Lurad hyresgäst

Nu har det hänt igen. En insändare angående inglasning av balkonger. Tidigt i höstas mynnade en insändare ut i en artikel. I denna stod att vem som helst närsomhelst kan lämna in en beställning. Ansvarig på Skövdebostäder sa även att inglasningarna snart skulle återupptas. Kanske är det dags för Dan Sandén själv att ta tag i detta. Delegera funkar ju helt uppenbart inte!

Lurad hyresgäst

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.