04 maj 2015 06:00

04 maj 2015 06:00

Som att dansa i sirap

DANSGOLV

Som vanligt när amatörer skall ordna dans så börjas det i fel ände. Det första man måste göra som arrangör är att skapa ett riktigt dansgolv. I dag är det ofta som att dansa i sirap. Ta kontakt med Tidaholmsparken, de vet hur dansarna vill ha det. Snart är det bara buggarna kvar. Och de tröttnar väl snart de med.

Bättre glid

Som vanligt när amatörer skall ordna dans så börjas det i fel ände. Det första man måste göra som arrangör är att skapa ett riktigt dansgolv. I dag är det ofta som att dansa i sirap. Ta kontakt med Tidaholmsparken, de vet hur dansarna vill ha det. Snart är det bara buggarna kvar. Och de tröttnar väl snart de med.

Bättre glid

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.