08 maj 2015 06:00

08 maj 2015 06:00

Hur tänker man då?

OFFENTLIGA TOALETTER.

Ohygieniskt. Jag stöter då och då på ett för mig väldigt allvarligt, ohygieniskt och vidrigt problem. Föreställ dig en stressig dag i affärerna. Väl inne i shoppandet behöver du gå på toaletten. Stressad som du börjar bli, kilar du iväg för att uträtta dina behov. När du väl hittat en ledig toalett och känner stresshormonerna minska en aning och känner en lättnad av att få lätta på trycket, då ser du att personen som använt toaletten före dig inte har gjort rent efter sig eller rentav bara av rent slarv har sölat ner. Ränder av bajs i toalettstolen, urin på sitsen, eller det värsta av allt; hen har inte spolat efter sig!

Hur kan man låta bli att göra rent efter sig och hålla det hygieniskt det lilla man kan göra? Hur tänker man när man låter bli att spola? Eller att man medvetet inte fäller upp ringen när man ska kissa?

Skärpning!

En som mockar efter sig

Hur kan man låta bli att göra rent efter sig och hålla det hygieniskt det lilla man kan göra? Hur tänker man när man låter bli att spola? Eller att man medvetet inte fäller upp ringen när man ska kissa?

Skärpning!

En som mockar efter sig

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.