12 maj 2015 06:00

12 maj 2015 06:00

Dålig väg

SKULTORP

Jag har pratat med några i Skultorp om vägen in till Skövde, den är så dålig men det verkar inte som om någon bryr sig. Jag har även ringt till Vägverket och sagt till dem. Jag undrar om någon på kommunen har sett det och rapporterat det.

Vad händer om det blir en våt och regnig sommar – jo, stor fara för vattenplaning och så sliter det ju på våra bilar att köra på dålig väg. Men det jag inte förstår är varför inget görs åt det, vi bor ju nästan 6 000 personer i Skultorp så det slits ju och tung trafik kör även på 26:an. Dags att göra något!

Britt Tegneryd

Jag har pratat med några i Skultorp om vägen in till Skövde, den är så dålig men det verkar inte som om någon bryr sig. Jag har även ringt till Vägverket och sagt till dem. Jag undrar om någon på kommunen har sett det och rapporterat det.

Vad händer om det blir en våt och regnig sommar – jo, stor fara för vattenplaning och så sliter det ju på våra bilar att köra på dålig väg. Men det jag inte förstår är varför inget görs åt det, vi bor ju nästan 6 000 personer i Skultorp så det slits ju och tung trafik kör även på 26:an. Dags att göra något!

Britt Tegneryd

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.