13 maj 2015 06:00

13 maj 2015 06:00

Är detta rimligt?

BEMANNINGSANSTÄLLDA.

Ska företagen verkligen få behandla bemanningsanställda hur som helst? Är det rimligt att företagen kan hyra bemanningspersonal som får sitta i receptionen i en timme på morgonen och vänta på besked om arbete finns just den dagen? I andra fall skickas sms ut till bemanningspersonal som kan gälla arbete allt från en halvtimme upp till en hel dag.

Är det så här vi vill ha det?

Arga förtroendevalda

Ska företagen verkligen få behandla bemanningsanställda hur som helst? Är det rimligt att företagen kan hyra bemanningspersonal som får sitta i receptionen i en timme på morgonen och vänta på besked om arbete finns just den dagen? I andra fall skickas sms ut till bemanningspersonal som kan gälla arbete allt från en halvtimme upp till en hel dag.

Är det så här vi vill ha det?

Arga förtroendevalda

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.