19 maj 2015 06:00

19 maj 2015 14:52

Döp om filmen!

SKÖVDE

Gruvstaden. I SLA läste jag om Next Skövdes nya reklamfilm om Skövde. Tyvärr har jag inte sett filmen. Paula Bäckman (C) har synpunkter på filmen och anser bland annat att den innehåller fantastiska miljöbilder, men det är inte hennes Skövdefilm på grund av urvalet av människor som presenteras.

De fantastiska miljöbilder, som Bäckman hänvisar till, måste troligen bland annat vara från Skanskas och Cementas brott, som Centerpartiet i Skövde vurmar för. Om Bäckman lyckas få ett tillägg till filmen, så föreslår jag att filmen döps till Gruvstaden Skövde och att den tydligt visar den fantastiska miljö, som gruvdriften skapar. Det är inte många andra svenska städer, som kan skryta med något sådant inne i staden!

PS. Vid eventuellt nytt filmtillägg kan jag bidra med många vackra bilder, som visar blommande ängar med gullvivor och förgätmigej, där Cementas tilltänkta nya brott skall fortsätta förstöra.

De fantastiska miljöbilder, som Bäckman hänvisar till, måste troligen bland annat vara från Skanskas och Cementas brott, som Centerpartiet i Skövde vurmar för. Om Bäckman lyckas få ett tillägg till filmen, så föreslår jag att filmen döps till Gruvstaden Skövde och att den tydligt visar den fantastiska miljö, som gruvdriften skapar. Det är inte många andra svenska städer, som kan skryta med något sådant inne i staden!

PS. Vid eventuellt nytt filmtillägg kan jag bidra med många vackra bilder, som visar blommande ängar med gullvivor och förgätmigej, där Cementas tilltänkta nya brott skall fortsätta förstöra.

  • Håkan Melin

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.