20 maj 2015 06:00

20 maj 2015 06:00

Betala tillbaka pengarna

BANKER

När bankerna fick problem fick de 34 miljarder av staten (skattebetalarna) Efter senaste årens jättelika vinster måste det nu vara dags att återbetala pengarna. Om alla stora bolag skulle få pengar av staten när det går dåligt för dem så skulle det vara otroligt om de inte fick betala tillbaka när de kommit på ”fötter” igen.

De ”utlånade” 34 miljarderna kan säkerligen användas till omkostnader som skattebetalarna slipper att betala.

När bankerna fick problem fick de 34 miljarder av staten (skattebetalarna) Efter senaste årens jättelika vinster måste det nu vara dags att återbetala pengarna. Om alla stora bolag skulle få pengar av staten när det går dåligt för dem så skulle det vara otroligt om de inte fick betala tillbaka när de kommit på ”fötter” igen.

De ”utlånade” 34 miljarderna kan säkerligen användas till omkostnader som skattebetalarna slipper att betala.

  • Ingvar Persson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.