28 maj 2015 06:00

28 maj 2015 06:00

Dalen förfaller

RHODODENDRON

Jag tog en promenad i rhododendrondalen (Karl Magnussons anläggning) men blev lite ledsen över dalens förfall. Alla dessa vackra planteringar har ju fått växa vilt, och alla rhododendronbuskar har ju tappat sin lyskraft.

Denna park skulle kunna göras i ordning så att det kunde bli ett riktigt arboretum med så många olika arter som faktiskt finns där men som inte kommer till sin rätt. Parken översvämmas nu av en massa idegranar som om ett tag kommer att kväva resten av växtligheten. Vad tänker kommunen göra med detta, det skulle kunna bli en riktig oas att gå och njuta i.

Gör något snart, tiden hastar!

Gröna fingrar

Jag tog en promenad i rhododendrondalen (Karl Magnussons anläggning) men blev lite ledsen över dalens förfall. Alla dessa vackra planteringar har ju fått växa vilt, och alla rhododendronbuskar har ju tappat sin lyskraft.

Denna park skulle kunna göras i ordning så att det kunde bli ett riktigt arboretum med så många olika arter som faktiskt finns där men som inte kommer till sin rätt. Parken översvämmas nu av en massa idegranar som om ett tag kommer att kväva resten av växtligheten. Vad tänker kommunen göra med detta, det skulle kunna bli en riktig oas att gå och njuta i.

Gör något snart, tiden hastar!

Gröna fingrar

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.