28 maj 2015 06:00

28 maj 2015 06:00

Vem vill ha sommarstuga i ett bostadsområde?

SIMSJÖN.

Replik. Om du tänker köpa en sommarstuga, var vill du ha stugan? I ett bostadsområde eller ett område avsett för sommarstugor? Vem drömmer om en sommarstuga i ett bostadsområde?

Insändarskribenten ”Ett Simsjön för alla” anser att ökat åretruntboende i sommarstugeområdet i Simsjön är helt i sin ordning. Nu är det år 2015, om det ökade åretruntboendet får fortsätta som det pågår nu, kan vi hälsa sommarstugeområdet år 2020 välkommet som bostadsområde.

Billingen är ett av länets nederbördsrikaste områden, så gott som alltid skidföre på vintern. Åretruntboende är i behov av plogning. Somliga bor intill smala vägar med staket och häckar. Mycket snö och det blir problem med snöröjningen. Nu finns det ett förslag till Simsjöföreningen, vad vi fått höra, att sommarboende skall vara med och betala för plogningen. Vissa sommarboende sätter knappt sin fot i Simsjön vintertid.

Åretruntboendet i Simsjön har urartat. Nu räcker det. Bevara sommarstugeområdet som ett område för sommarboende som det ursprungligen är ämnat för. Stoppa det ökade åretruntboendet!

Sommarboende i över 30 år

Insändarskribenten ”Ett Simsjön för alla” anser att ökat åretruntboende i sommarstugeområdet i Simsjön är helt i sin ordning. Nu är det år 2015, om det ökade åretruntboendet får fortsätta som det pågår nu, kan vi hälsa sommarstugeområdet år 2020 välkommet som bostadsområde.

Billingen är ett av länets nederbördsrikaste områden, så gott som alltid skidföre på vintern. Åretruntboende är i behov av plogning. Somliga bor intill smala vägar med staket och häckar. Mycket snö och det blir problem med snöröjningen. Nu finns det ett förslag till Simsjöföreningen, vad vi fått höra, att sommarboende skall vara med och betala för plogningen. Vissa sommarboende sätter knappt sin fot i Simsjön vintertid.

Åretruntboendet i Simsjön har urartat. Nu räcker det. Bevara sommarstugeområdet som ett område för sommarboende som det ursprungligen är ämnat för. Stoppa det ökade åretruntboendet!

Sommarboende i över 30 år

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.