29 maj 2015 06:00

29 maj 2015 16:37

Ägna er åt lokal försvarspolitik

REPLIK

I vida och svepande ordalag beskriver två Skövdemoderater, Johansson och Odenö, (SLA 26/5) partiets återtagande av ledartröjan i försvarspolitiken. Ni hade chansen under åtta år men tog den inte! Inte ens ett grundligt underlag i Nato-frågan lyckades ni presentera utan nu i Decemberöverenskommelsens skugga kräver ni att andra skall genomföra detta.

Nej, ägna er åt lokal försvarspolitik och skaffa bostäder åt våra soldater, se till att Skövde som en av Sveriges största garnisonsorter kan bibehålla det arv som ni så strategiskt lyckats flytta till Strängnäs (pansarmuseet) respektive Skara (garnisonsmuseet)!

Top gun

I vida och svepande ordalag beskriver två Skövdemoderater, Johansson och Odenö, (SLA 26/5) partiets återtagande av ledartröjan i försvarspolitiken. Ni hade chansen under åtta år men tog den inte! Inte ens ett grundligt underlag i Nato-frågan lyckades ni presentera utan nu i Decemberöverenskommelsens skugga kräver ni att andra skall genomföra detta.

Nej, ägna er åt lokal försvarspolitik och skaffa bostäder åt våra soldater, se till att Skövde som en av Sveriges största garnisonsorter kan bibehålla det arv som ni så strategiskt lyckats flytta till Strängnäs (pansarmuseet) respektive Skara (garnisonsmuseet)!

Top gun

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.