02 jun 2015 06:00

02 jun 2015 06:00

Ingen rolig syn

KYRKOGÅRDEN

Vad är det som har hänt med skötseln av kyrkogården? Var och satte blommor till Mors dag och möttes av en så kallad soptipp vid parkeringen, oklippt gräs med maskrosor i. Så har det inte sett ut tidigare, det var ingen rolig syn denna dag.

Sten-Åke Stigh

Vad är det som har hänt med skötseln av kyrkogården? Var och satte blommor till Mors dag och möttes av en så kallad soptipp vid parkeringen, oklippt gräs med maskrosor i. Så har det inte sett ut tidigare, det var ingen rolig syn denna dag.

Sten-Åke Stigh

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.