03 jun 2015 06:00

03 jun 2015 06:00

Grattis Skövdes alla muslimer!

MOSKÉ.

Underverk. Nu äntligen verkar det som att Skövde kommer att få sin moské. Väntan har varit lång. Tidigare har Skövde haft två underverk; Kulturhuset och Billingehus. Låt moskén bli vårt tredje underverk. Låt oss visa att allas rätt till sin egen tro blir möjlig.

OECD har ju gett den svenska skolan underbetyg. Nu har vi i Skövde chansen att visa att vi står över detta betyg. Vi kan läsa och skriva. Vi kan ta till oss andra kulturer och religioner. Så kort och gott; ge sjutton i att kasta grishuvuden med mera. Det visar ju enbart vilken låg nivå det är på den svenska skolan. Kan man läsa, skriva och förstå kastar man inte grishuvuden.

Glöm aldrig var vaggan till vår kultur stod!

Än en gång: Grattis Skövdes alla muslimer! Ni har väntat länge.

Morgan Sjöberg

OECD har ju gett den svenska skolan underbetyg. Nu har vi i Skövde chansen att visa att vi står över detta betyg. Vi kan läsa och skriva. Vi kan ta till oss andra kulturer och religioner. Så kort och gott; ge sjutton i att kasta grishuvuden med mera. Det visar ju enbart vilken låg nivå det är på den svenska skolan. Kan man läsa, skriva och förstå kastar man inte grishuvuden.

Glöm aldrig var vaggan till vår kultur stod!

Än en gång: Grattis Skövdes alla muslimer! Ni har väntat länge.

Morgan Sjöberg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.