03 jun 2015 06:00

03 jun 2015 06:00

Hur kan det vara det "minst dåliga"?

Så sorgligt ändå. Man skapade DÖ (Decemberöverenskommelsen) för att parera Sverigedemokraterna. Och det enda man i själva verket gör är att ge ex-kommunisterna inflytande över nuet och ex-nazisterna över framtiden. Hur det ska vara det ”minst dåliga” är obegripligt.

Johan Åsbrink

Så sorgligt ändå. Man skapade DÖ (Decemberöverenskommelsen) för att parera Sverigedemokraterna. Och det enda man i själva verket gör är att ge ex-kommunisterna inflytande över nuet och ex-nazisterna över framtiden. Hur det ska vara det ”minst dåliga” är obegripligt.

Johan Åsbrink

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.