05 jun 2015 06:00

05 jun 2015 06:00

Satsa på mjölk i Arlas lokaler

FILIAL

Arla Foods lokaler står snart tomma i Skövde så en stor möjlighet träder fram. Falköpings mejeri kunde starta filial här i Skövde och ansluta fler bönder som står i kö. Detta skulle stärka Falköpings mejeri och öka jobben, det skulle gynna miljön då mjölk för första gången på länge skulle kunna tillverkas här. Närmaste stad där Arla tillverkar mjölk är Jönköping så därifrån kommer den mesta av mjölken som dricks i Skövde och det betyder transporter och utsläpp. Så jag hoppas på mjölkproduktion i Skövde igen för jobbens och miljöns skull.

JJ Arbetaren

Arla Foods lokaler står snart tomma i Skövde så en stor möjlighet träder fram. Falköpings mejeri kunde starta filial här i Skövde och ansluta fler bönder som står i kö. Detta skulle stärka Falköpings mejeri och öka jobben, det skulle gynna miljön då mjölk för första gången på länge skulle kunna tillverkas här. Närmaste stad där Arla tillverkar mjölk är Jönköping så därifrån kommer den mesta av mjölken som dricks i Skövde och det betyder transporter och utsläpp. Så jag hoppas på mjölkproduktion i Skövde igen för jobbens och miljöns skull.

JJ Arbetaren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.