09 jun 2015 06:00

09 jun 2015 06:00

Synd att spara på galan

IDROTTSGALAN

Tråkigt att Skövde kommun väljer att spara på idrottsgalan. Tänk vilken samhällsinsats föreningarna står för. Vad det ideella arbetet som bedrivs är värt i pengar är svårt att uppskatta. Den sociala och hälsofrämjande insatsen går inte att värdera. Kostnaden för en gala där detta arbete uppmärksammas och där viktiga förebilder får synas är inget mot vad kommunen tjänar på att dessa människor finns.

Spara istället genom att anlita en lokal artist på personalfesten.

Besviken

Tråkigt att Skövde kommun väljer att spara på idrottsgalan. Tänk vilken samhällsinsats föreningarna står för. Vad det ideella arbetet som bedrivs är värt i pengar är svårt att uppskatta. Den sociala och hälsofrämjande insatsen går inte att värdera. Kostnaden för en gala där detta arbete uppmärksammas och där viktiga förebilder får synas är inget mot vad kommunen tjänar på att dessa människor finns.

Spara istället genom att anlita en lokal artist på personalfesten.

Besviken

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.