11 jun 2015 06:00

11 jun 2015 06:00

Lågflygande plan

SKULTORP.

Får det verkligen gå till så här att flygplanen flyger precis över hustaken? I fredags eftermiddag var ett flygplan nästan på väg att ta ett tak på ett hus i Bussatorpet i Skultorp och i måndags flög de ännu lägre och var nästan på väg att ta en villa. Så lågt kan jag inte tänka mig att de får flyga.

Nu vill jag ha ett svar på vem eller vilka som har bestämt att flygplanen ska flyga så lågt över husen på Bussatorpsvägen och varför, för vi ligger ju inte ens i närheten av flygplatsen. Sedan är det dags att ansvariga på Bussatorpsvägen gör något åt detta. Vad händer om ett flygplan tar ett tak?

Bussatorpsbo

Får det verkligen gå till så här att flygplanen flyger precis över hustaken? I fredags eftermiddag var ett flygplan nästan på väg att ta ett tak på ett hus i Bussatorpet i Skultorp och i måndags flög de ännu lägre och var nästan på väg att ta en villa. Så lågt kan jag inte tänka mig att de får flyga.

Nu vill jag ha ett svar på vem eller vilka som har bestämt att flygplanen ska flyga så lågt över husen på Bussatorpsvägen och varför, för vi ligger ju inte ens i närheten av flygplatsen. Sedan är det dags att ansvariga på Bussatorpsvägen gör något åt detta. Vad händer om ett flygplan tar ett tak?

Bussatorpsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.