11 jun 2015 06:00

11 jun 2015 06:00

Släng inte påsen i naturen!

LIGGER KVAR.

På promenad utefter Rånnavägen i Skövde ser man allt som oftast svarta bajspåsar liggande i dikesrenarna och ibland ser man dem hänga i något buskage. Tar ni upp bajset så släng inte påsen i naturen, den förmultnar aldrig men det gör ju hundbajset om ni låter hunden göra ifrån sig och låter det ligga i gräset. Det försvinner om några dagar. Naturen tar hand om det på ett bra sätt, men plastpåsar ligger kvar år efter år.

Gröna fingrar

På promenad utefter Rånnavägen i Skövde ser man allt som oftast svarta bajspåsar liggande i dikesrenarna och ibland ser man dem hänga i något buskage. Tar ni upp bajset så släng inte påsen i naturen, den förmultnar aldrig men det gör ju hundbajset om ni låter hunden göra ifrån sig och låter det ligga i gräset. Det försvinner om några dagar. Naturen tar hand om det på ett bra sätt, men plastpåsar ligger kvar år efter år.

Gröna fingrar

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.