12 jun 2015 06:00

12 jun 2015 06:00

Lurad på bonusen

VOLVO PV.

Jag avslutade min anställning på Volvo PV 18 december 2014 efter 43 år, 7 månader och 8 dagar. Jag fick under mitt avslutningssamtal skriva på ett papper som förklarade att jag eventuellt inte kunde få full bonus om någon sådan skulle betalas ut.

I april 2015 betalades en bonus ut men jag fick ingenting, med motiveringen att jag inte var anställd vid utbetalningstillfället.

Mitt arbete under 2014 var inte värd någon bonus, fast jag var kvalificerad för full bonus. Papperet som jag skrev under var tydligen ingenting värt.

Hur tänkte ni här Volvo PV?

Jag har ett förslag till Volvo om min bonus, som ni har lagt beslag på; köp in en informationstavla som ska komplettera alla andra tavlor som är så viktiga för framtiden. Denna tavla ska ta upp frågor om moral och etik, för det saknas fullständigt på Volvo.

Jag har helt tappat förtroende för Volvo PV, som därmed mist mig som kund.

Tony

I april 2015 betalades en bonus ut men jag fick ingenting, med motiveringen att jag inte var anställd vid utbetalningstillfället.

Mitt arbete under 2014 var inte värd någon bonus, fast jag var kvalificerad för full bonus. Papperet som jag skrev under var tydligen ingenting värt.

Hur tänkte ni här Volvo PV?

Jag har ett förslag till Volvo om min bonus, som ni har lagt beslag på; köp in en informationstavla som ska komplettera alla andra tavlor som är så viktiga för framtiden. Denna tavla ska ta upp frågor om moral och etik, för det saknas fullständigt på Volvo.

Jag har helt tappat förtroende för Volvo PV, som därmed mist mig som kund.

Tony

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.