12 jun 2015 06:00

12 jun 2015 06:00

Sjögren en extrem fundamentalist

MOSKÉBYGGET.

Replik. Jag läste en debattartikel i SLA (9/6) om moskébygget i Skövde från Nasrin Sjögren och Josef Fransson som är SD-politiker. Nasrin Sjögren är också är en aktiv SD-medlem som ägnar hela sin dag åt att propagera mot islam.

Jag tycker att Sjögren är en extrem radikal fundamentalist som har åsikter som att utrota folk bara på grund av sin religion. Detta har hon också skrivit i sin krönika i Samtiden om korstågen: ”De var inga barbariska folkmordsturnéer. Tvärtom och raka motsatsen: de som anslöt sig till korstågen gjorde så för att rycka ut till försvar mot dåtidens islamiska terrorligor. Som vid den tiden redan hade härjat i 400 år! Utan korstågen hade hela Europa legat under islamiskt herravälde sedan 1000-talet. Tänk på det nästa gång du äter kakor i kyrkan. Räta på ryggen, sluta skämmas och tacka Gud för korstågen!”

Ja, vad är en liten skitsak som massmord och våldtäkt när korsriddarna räddade oss från de mordiska muslimerna... Det känns som att Sjögren har levt under den tiden som korstågen pågick. Hon får ta papper och penna och räkna ut hur många oskyldiga människor som har dött på grund av de åsikter hon försvarar... Varför vill hon inte se att världens mest förtryckta folk som är muslimer i Burma slaktas som djur?

Nasrin Sjögren har precis samma åsikter som de radikala islamisterna i mellanöstern, fast åt andra hållet. Glöm inte heller hennes abortmotstånd.

Nasrin Sjögren är inte en ex-muslim för hon har aldrig varit en muslim. Hon är inte en samhällsdebattör för hon anser att 21 procent av alla människor är ett hot och hon har precis samma åsikter som jihadisterna. Hon vill bli av med 1,5 miljarder människor bara på grund av att de är muslimer.

Jag kommer inte att läsa debattartiklar i SLA från Nasrin Sjögren eller Ayman al-Zawahiri!

En muslim som inte är terrorist

Jag tycker att Sjögren är en extrem radikal fundamentalist som har åsikter som att utrota folk bara på grund av sin religion. Detta har hon också skrivit i sin krönika i Samtiden om korstågen: ”De var inga barbariska folkmordsturnéer. Tvärtom och raka motsatsen: de som anslöt sig till korstågen gjorde så för att rycka ut till försvar mot dåtidens islamiska terrorligor. Som vid den tiden redan hade härjat i 400 år! Utan korstågen hade hela Europa legat under islamiskt herravälde sedan 1000-talet. Tänk på det nästa gång du äter kakor i kyrkan. Räta på ryggen, sluta skämmas och tacka Gud för korstågen!”

Ja, vad är en liten skitsak som massmord och våldtäkt när korsriddarna räddade oss från de mordiska muslimerna... Det känns som att Sjögren har levt under den tiden som korstågen pågick. Hon får ta papper och penna och räkna ut hur många oskyldiga människor som har dött på grund av de åsikter hon försvarar... Varför vill hon inte se att världens mest förtryckta folk som är muslimer i Burma slaktas som djur?

Nasrin Sjögren har precis samma åsikter som de radikala islamisterna i mellanöstern, fast åt andra hållet. Glöm inte heller hennes abortmotstånd.

Nasrin Sjögren är inte en ex-muslim för hon har aldrig varit en muslim. Hon är inte en samhällsdebattör för hon anser att 21 procent av alla människor är ett hot och hon har precis samma åsikter som jihadisterna. Hon vill bli av med 1,5 miljarder människor bara på grund av att de är muslimer.

Jag kommer inte att läsa debattartiklar i SLA från Nasrin Sjögren eller Ayman al-Zawahiri!

En muslim som inte är terrorist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.