13 jun 2015 06:00

13 jun 2015 06:00

Skolresultaten djupdyker

BÄTTRE BETYG

Den förra regeringen gav uppdraget åt OECD att granska den svenska skolan. Resultatet visar att skolresultaten djupdyker främst i läsning, matte och naturvetenskapliga ämnen. Samtidigt har märkligt nog elevernas betyg blivit bättre och bättre... Någon som kan förklara?

Den vetgirige

Den förra regeringen gav uppdraget åt OECD att granska den svenska skolan. Resultatet visar att skolresultaten djupdyker främst i läsning, matte och naturvetenskapliga ämnen. Samtidigt har märkligt nog elevernas betyg blivit bättre och bättre... Någon som kan förklara?

Den vetgirige

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.